Wiz-arts onderscheidt zich binnen de wereld van de detachering

Waarom werken bij Wiz-arts B.V.?
 
Persoonlijk contact: 
Wiz-arts is een klein bedrijf. Groeien is niet onze doelstelling, het is het gevolg van het leveren van kwaliteit en tevreden opdrachtgevers. Wij vinden regelmatig persoonlijk contact met onze medewerkers en onze opdrachtgevers erg belangrijk. Hierdoor zijn we op de hoogte van het reilen en zeilen tijdens een opdracht, maar ook van eventuele problemen waar onze medewerkers tegenaan lopen. Doordat we dicht bij onze medewerkers staan en we goed bereikbaar zijn in alle lagen voelen medewerkers zich gesteund tijdens opdrachten en ervaren ze ons bedrijf als een tweede "thuis".
 
Salaris conform gemeenteschalen:
Bij Wiz-arts betalen we onze medewerkers conform de salarisschalen zoals die ook bij de gemeenten van toepassing zijn. Wij vinden het belangrijk, naast dat de wet dit ook verplicht, dat iedereen betaald wordt naar evenredigheid van de functie en de ervaringsjaren. Salarisverhogingen vinden plaats conform de periodieken binnen de schaal, net zoals bij de gemeente.
 
StiPP pensioen conform StiPP Plus vanaf eerste werkdag:
Medewerkers die bij Wiz-arts komen werken, bouwen vanaf de eerste werkdag pensioen op conform het StiPP Plus pensioen opbouw. Dus niet eerst een half jaar geen opbouw of een verlaagde opbouw, zoals bij andere bedrijven soms het geval is.
 
Persoonlijke ontwikkeling, begeleiding en ondersteuning:
Binnen Wiz-arts vinden we het belangrijk om te luisteren naar de ontwikkelingswensen van onze medewerkers. En nog belangrijker, wanneer de mogelijkheid zich voordoet, hier ook gehoor aan te geven. Dit betekent dat we onze medewerkers vakgerichte trainingen en opleidingen laten volgen, begeleiden bij opdrachten waar ze voor het eerst nieuwe taken moeten uitvoeren en eventueel hier coaching en begeleiding bij aanbieden. En wanneer een medewerker uiteindelijk door deze ontwikkelingen een vaste plek in dienst van een gemeente ambieert? Dan helpen we ook om die wens te realiseren.  Door deze manier van werken hebben we menig ambassadeur binnen de gemeenten werkzaam die Wiz-arts nog steeds een warm hart toedragen.
 
Werken bij Wiz-arts?
Nieuwsgierig geworden of Wiz-arts daadwerkelijk zo onderscheidend is in de markt van detacheringsbedrijven? Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek en ervaar het zelf.
 
Informatie en contact:
Wil je meer informatie of wil je direct solliciteren?
Stuur je mail naar info@wiz-arts.nl of neem contact op met onze regiomanagers:
 
Jeanine Bosma (06 - 290 999 89)
Priscilla The (06 - 273 376 65)
 
 

(aankomend) Applicatiebeheerder GWS4all

Voor een opdrachtgever in de kop van Noord Holland zijn wij op zoek naar een (aankomend) applicatiebeheerder GWS4all.

lees verder

Handhaver Participatiewet Friesland

Voor een relatie in Friesland zijn we op zoek naar een handhaver. Kennis van en ervaring met is een must. Ben je beschikbaar voor 32-36 uur per week en heb je belangstelling?

lees verder