Welkom bij wiz-arts B.V.

wiz-arts B.V. is een advies- en detacheringsbureau dat werkzaam is binnen de gemeentelijke overheid, met name het vakgebied van Werk, Inkomen en Zorg. Naast de reguliere functies besteden wij speciale aandacht aan de applicaties (Centric GWS4all en PinkRoccade Civision Samenlevingszaken en Maatschappelijke Ondersteuning) waarmee binnen dit vakgebied gewerkt wordt. Naast de gebruikelijke functies beschikken wij namelijk over zeer ervaren senior applicatiebeheerders / adviseurs. Zij kunnen gemeenten ondersteunen bij het (her-) inrichten en beheren van de applicaties. Door gebruik te maken van de bij ons aanwezige kennis kunnen we onze opdrachtgevers, die voornamelijk bestaan uit afdelingen Werk, Inkomen en Zorg van gemeenten, verbinden met onze meest geschikte, ervaren professionals.
 
De kunst is dus het tot stand brengen van een goede match, waarbij zowel de opdrachtgever als de medewerker tevreden is.
 
 

Klantmanager Werk & Inkomen Overijssel en Gelderland

Vanwege structureel toenemende vraag zijn wij opzoek naar ervaren medewerkers Werk & Inkomen. Kennis en ervaring met deze taken als ook met GWS4all of PinkRoccade Civision is gewenst.

lees verder

medewerker Uitkeringsadministratie Participatiewet, WMO & Jeugd regio Arnhem voor een jaar!

Voor een relatie in de regio Arnhem zijn we met spoed op zoek naar een medewerker uitkeringsadministratie voor gemiddeld 28 uur per week. Kennis van GWS4all, Suitte en ervaring met de participatiewet is een eis en kennis en ervaring met de verwerking van facturen van WMO & Jeugd een pré. Na een jaar behoort in diensttreding bij de gemeente tot de mogelijkheden.

lees verder