Algemeen applicatiebeheer

Of uw applicatie nu geleverd wordt door PinkRoccade of Centric, wiz-arts B.V. is voor u dé partner wanneer het gaat om applicatiebeheer van A tot Z. Heeft u te maken met zwangerschapsverlof, ziektevervanging, (tijdelijke) vacatureruimte, of heeft u 'gewoon' ondersteuning nodig? Bij ons bent u aan het juiste adres.

wiz-arts werkt met senior applicatiebeheerders, die hun sporen in het vakgebied ruimschoots hebben verdiend. Behalve ervaring binnen het vakgebied applicatiebeheer, beschikken onze medewerkers over goede communicatieve vaardigheden. Zij kunnen als geen ander de vraag van de klant vertalen naar de inrichting of werkwijze van een applicatie. Ze zijn in staat de werking van de diverse applicaties zodanig uit te leggen aan management en eindgebruikers zodat u weet wat u kiest en waarom u een keuze maakt.

Naast onze eigen applicatiebeheerders hebben wij een groot netwerk van freelance applicatiebeheerders. Op deze wijze zijn wij in staat om flexibel op iedere vraag te anticiperen.

wiz-arts levert senior applicatiebeheerders Werk, Inkomen en Zorg. Zij kunnen de volgende werkzaamheden voor u verrichten:
  • Regulier applicatiebeheer;
  • Implementeren van uw nieuwe applicatie;
  • Inrichting van uw applicatie (Centric of Civision Samenlevingszaken / Maatschappelijke Ondersteuning);
  • Efficiënt koppelen van standaarddocumenten en werkprocessen;
  • Installeren, testen en implementeren van updates en releases;
  • Informeren en adviseren van het management door middel van managementrapportages en workflow documenten;
  • Scholen en inwerken van (nieuwe) medewerkers binnen uw afdeling;
  • Genereren van informatie d.m.v. SQL, Access, Impromptu of Cognos.
Heeft u vragen over de manier waarop wiz-arts u kan ondersteunen bij applicatiebeheer?
Neem dan contact op door te mailen naar info@wiz-arts.nl of bel naar 06 – 508 391 20.

Klantmanagers Inkomen Gelderland

Voor een aantal opdrachtgevers in Gelderland zijn wij per direct op zoek naar meerdere Consulenten Inkomen. Kennis en ervaring met deze taken als ook met GWS4all of PinkRoccade Civision is gewenst.

lees verder

medewerker Uitkeringsadministratie Participatiewet, WMO & Jeugd regio Zwolle

Voor een relatie in de regio Zwolle zijn we met spoed op zoek naar een medewerker uitkeringsadministratie voor gemiddeld 32 uur per week. Kennis van Civision Samenlevingszaken en ervaring met de participatiewet is een eis en kennis en ervaring met de WMO & Jeugd een pré. Na 6 maanden behoort in diensttreding bij de gemeente tot de mogelijkheden.

lees verder