Scholing en coaching Applicatiebeheer

Bent u op zoek naar een bedrijf dat in staat is uw afdeling, team of individuele medewerker scholing te bieden op het gebied van de applicatie, dan bent u bij wiz-arts aan het goede adres. Of het nu gaat om de productlijn van PinkRoccade  of Centric, wij hebben ruime ervaring met het geven van groepstrainingen en individuele trainingen. Dit combineren we met een aantrekkelijke tariefstelling. 
 
Samen met u als opdrachtgever wordt in een intakegesprek uw vraag helder gemaakt en omgezet in een scholingsplan. Binnen dit plan staat geschreven welke kennis moet worden verkregen, welke doelen gehaald moeten worden of waarin de medewerker / het team gecoacht moet worden. Vervolgens ontvangt u hiervoor een offerte op maat. U bent optimaal betrokken bij de keuze van de scholing.

Heeft u vragen over de manier waarop wiz-arts B.V. u kan ondersteunen bij applicatiebeheer of wilt u referenties zodat u zich kunt laten overtuigen door uw collega gemeenten?
Neem dan contact op door te mailen naar info@wiz-arts.nl of bel Jaap Tol via telefoonnummer 06 – 508 391 20.

Klantmanagers Inkomen Gelderland

Voor een aantal opdrachtgevers in Gelderland zijn wij per direct op zoek naar meerdere Consulenten Inkomen. Kennis en ervaring met deze taken als ook met GWS4all of PinkRoccade Civision is gewenst.

lees verder

medewerker Uitkeringsadministratie Participatiewet, WMO & Jeugd regio Zwolle

Voor een relatie in de regio Zwolle zijn we met spoed op zoek naar een medewerker uitkeringsadministratie voor gemiddeld 32 uur per week. Kennis van Civision Samenlevingszaken en ervaring met de participatiewet is een eis en kennis en ervaring met de WMO & Jeugd een pré. Na 6 maanden behoort in diensttreding bij de gemeente tot de mogelijkheden.

lees verder