Detachering

Binnen het vakgebied Werk, Inkomen en Zorg kunt u voor al uw tijdelijk personeel een beroep doen op de detacheringskrachten van wiz-arts B.V. Door de jarenlange ervaring binnen dit werkgebied weten wij uw behoeften en vragen helder te krijgen zodat u altijd verzekerd bent van de beste oplossing. Onze medewerkers beschikken over HBO-niveau, zijn flexibel inzetbaar en hebben ruime ervaring binnen het vakgebied. Naast kennis en ervaring zijn de medewerkers communicatief vaardig, weten zij wat van hun gevraagd wordt en handelen zij hiernaar. Ze zijn in staat om zich de specifieke werkwijze van een opdrachtgever snel eigen te maken en zijn plezierig in de omgang.
 
Heeft u vragen over de manier waarop wiz-arts u kan ondersteunen bij uw vraagstuk?
Neem contact op door te mailen naar info@wiz-arts.nl of bel 06- 508 391 20.
 

Klantmanager Werk & Inkomen Overijssel en Gelderland

Vanwege structureel toenemende vraag zijn wij opzoek naar ervaren medewerkers Werk & Inkomen. Kennis en ervaring met deze taken als ook met GWS4all of PinkRoccade Civision is gewenst.

lees verder

medewerker Uitkeringsadministratie Participatiewet, WMO & Jeugd regio Arnhem voor een jaar!

Voor een relatie in de regio Arnhem zijn we met spoed op zoek naar een medewerker uitkeringsadministratie voor gemiddeld 28 uur per week. Kennis van GWS4all, Suitte en ervaring met de participatiewet is een eis en kennis en ervaring met de verwerking van facturen van WMO & Jeugd een pré. Na een jaar behoort in diensttreding bij de gemeente tot de mogelijkheden.

lees verder