Bij wiz-arts B.V. gaat het om oprechte aandacht voor en begeleiding van professionals:

Bij wiz-arts B.V. gaat het om de 'Professionals in de Mensen'. Een echte professional heeft alles waar de klant behoefte aan heeft: Kennis van het vakgebied, een goede werkhouding en hij weet welke omgangsvormen verwacht worden.
Als het gaat om Werk, Inkomen en Zorg doen gemeenten een beroep op onze organisatie, wiz-arts. Niet zonder reden, wij weten waarover we het hebben en dankzij ons uitgebreide netwerk kunnen we elk vraagstuk binnen Werk, Inkomen en Zorg oplossen. Of het nu gaat om applicatiebeheer, management en/of leidinggeven, uitvoering of scholing.

Wij verbinden onze professionals met interessante opdrachtgevers. Dit kan zowel in de vorm van detachering en advisering als outsourcing.

Wij investeren in jou en geven je oprechte aandacht:
Voorop lopen binnen het vakgebied, dat is wat iedere professional wil en van zichzelf eist. Voor wiz-arts betekent dit dat wij op zoek zijn naar deze professionals. Voel je een (eigen) verantwoordelijkheid om in je vakgebied voorop te lopen en ben je bereid hierin te investeren? Dan wil wiz-arts ook in jou investeren. Wij faciliteren en begeleiden onze professionals, denken mee in de mogelijkheden en kansen en bieden ondersteuning.

Actieve bemiddeling van ZZP-ers:
ZZP-ers vormen een steeds belangrijkere groep binnen het arbeidsproces. Voor hen is het belangrijk dat zij een partij hebben die actief met hen meekijkt naar nieuwe mogelijkheden en opdrachten. Een organisatie die ogen en oren in de markt heeft. wiz-arts onderscheidt zich van andere organisaties door een actieve bemiddeling van ZZP-ers. Dit betekent dat wij veelal op voorhand overleggen met de ZZP-er welk type opdracht gewenst is, waar hun specifieke expertisegebied ligt en naar welk type opdracht hij of zij zoekt. Vervolgens gaat wiz-arts ook actief op zoek naar die opdrachten.

Klantmanager Werk & Inkomen Overijssel en Gelderland

Vanwege structureel toenemende vraag zijn wij opzoek naar ervaren medewerkers Werk & Inkomen. Kennis en ervaring met deze taken als ook met GWS4all of PinkRoccade Civision is gewenst.

lees verder

medewerker Uitkeringsadministratie Participatiewet, WMO & Jeugd regio Arnhem voor een jaar!

Voor een relatie in de regio Arnhem zijn we met spoed op zoek naar een medewerker uitkeringsadministratie voor gemiddeld 28 uur per week. Kennis van GWS4all, Suitte en ervaring met de participatiewet is een eis en kennis en ervaring met de verwerking van facturen van WMO & Jeugd een pré. Na een jaar behoort in diensttreding bij de gemeente tot de mogelijkheden.

lees verder