Bij wiz-arts B.V. gaat het om oprechte aandacht voor en begeleiding van professionals:

Bij wiz-arts B.V. gaat het om de 'Professionals in de Mensen'. Een echte professional heeft alles waar de klant behoefte aan heeft: Kennis van het vakgebied, een goede werkhouding en hij weet welke omgangsvormen verwacht worden.
Als het gaat om Werk, Inkomen en Zorg doen gemeenten een beroep op onze organisatie, wiz-arts. Niet zonder reden. Wij weten waarover we het hebben en dankzij ons uitgebreide netwerk kunnen we elk vraagstuk binnen Werk, Inkomen en Zorg oplossen. Of het nu gaat om management en/of leidinggeven, uitvoering (klantmanagers werk & inkomen, uitkeringsadministratie, applicatiebeheer etc) of scholing.
Wij verbinden onze professionals met interessante opdrachtgevers. Dit kan zowel in de vorm van detachering en advisering als outsourcing.

Wij investeren in jou en geven je oprechte aandacht:
Oprechte aandacht voor ons personeel is voor ons de belangrijkste kernwaarde. Door oprechte aandacht te schenken aan personeel, zijn we beter in staat om de wensen van onze medewerkers te koppelen aan opdrachten en opdrachtgevers. Daarnaast vinden we het belangrijk om met onze medewerkers te kijken op welke manier wij hun kunnen helpen in hun ontwikkeling. Wij zijn op zoek zijn naar deze professionals. Voel je een (eigen) verantwoordelijkheid om in je vakgebied voorop te lopen en ben je bereid hierin te investeren? Dan wil wiz-arts ook in jou investeren. Wij faciliteren en begeleiden onze professionals, denken mee in de mogelijkheden en kansen en bieden ondersteuning.

Actieve bemiddeling van ZZP-ers:
ZZP-ers vormen een steeds belangrijkere groep binnen het arbeidsproces. Voor hen is het belangrijk dat zij een partij hebben die actief met hen meekijkt naar nieuwe mogelijkheden en opdrachten. Een organisatie die ogen en oren in de markt heeft. wiz-arts onderscheidt zich van andere organisaties door een actieve bemiddeling van ZZP-ers. Dit betekent dat wij veelal op voorhand overleggen met de ZZP-er welk type opdracht gewenst is, waar hun specifieke expertisegebied ligt en naar welk type opdracht hij of zij zoekt. Vervolgens gaat wiz-arts ook actief op zoek naar die opdrachten.

(aankomend) Applicatiebeheerder GWS4all

Voor een opdrachtgever in de kop van Noord Holland zijn wij op zoek naar een (aankomend) applicatiebeheerder GWS4all.

lees verder

Handhaver Participatiewet Friesland

Voor een relatie in Friesland zijn we op zoek naar een handhaver. Kennis van en ervaring met is een must. Ben je beschikbaar voor 32-36 uur per week en heb je belangstelling?

lees verder