Jaap Tol

Jaap, mede oprichter en directeur / eigenaar van Wiz-arts:
Jaap is verantwoordelijk voor de algehele bedrijfsvoering en de bewaking van de cultuur en de normen en waarden van en binnen wiz-arts B.V. Samen met het team van regiomanagers is hij verantwoordelijk voor de werving & selectie, de acquisitie en het onderhouden van de contacten met klanten en personeel. Voor hem is persoonlijke aandacht, weten wat er speelt bij de medewerkers en bij de klanten van groot belang.
 
Omdat hij zelf ook veel ervaring heeft opgedaan vanuit de detachering en veel opdrachten heeft uitgevoerd (van bijstandsconsulent, bezwaar & beroep, terugvordering & verhaal, beleid, interne controle, coaching, harmonisatieopdrachten tot opdrachten als projectleider en (interim-) leidinggevende) weet hij welke zaken voor zowel het personeel als de klant belangrijk zijn voor het goed kunnen uitvoeren van opdrachten. Ook is hij in staat om met medewerkers en klanten te klankborden over vraagstukken binnen de uitvoering.
Inmiddels is hij zo’n 25 jaar werkzaam binnen het vakgebied Werk, Inkomen & Zorg waarvan de laatste 20 jaar als manager.
 
Contactgegevens:
j.tol@wiz-arts.nl
06 - 508 391 20
Jaap Tol